Bel +31 (0)73 54 751 74 (ma/vr: 8:30 tot 17.00 uur)

Over tmb

TMB is dé specialist op het gebied van drukwerk, textielbedrukking, presentatiemateriaal, grafische afwerking, supplies, bindsystemen (zoals wire-O) en belettering. TMB is al ruim 25 jaar actief in de grafische branche. Een bedrijf dat van een enkele kopie is uitgegroeid naar een volwaardig full service grafische bedrijf. TMB heeft haar bedrijf ingedeeld in drie afdelingen. Een digitale drukkerij, complete binderij en sign afdeling zijn gehuisvest binnen twee panden op het industrieterrein in Schijndel.

Wil jij deel uit maken van ons team? Kijk dan snel bij onze vacatures.

De digitale drukkerij is uitgerust met 2 HP Indigo B2 digitale drukpersen. Hiermee verwerken we dagelijks veel mooie producten voor onze klanten. Het grootste deel van onze klanten bestaat uit drukkerijen, reclamebureaus, intermediairs (drukwerkmakelaars) en uitgeverijen. We zijn dan ook vaak een verlengstuk voor de traditionele drukkerij. Met het unieke formaat (530x750 mm. digitaal drukwerk) en de enorme diversiteit aan afwerkingsmogelijkheden zijn we een ideale partner.

In onze afdeling grafische afwerking voorzien we het drukwerk van laminaat, foliedruk, wire-O binding en nietjes maar uiteraard valt rondhoeken, vouwen, snijden, garenloos binden, vergaren, ponsen, sealen en krimpen ook binnen de mogelijkheden. Nadat het drukwerk voorzien is van de nodige finishing wordt dit keurig verpakt en door ons naar het door u opgegeven adres verzonden. Wanneer u het liever zelf komt halen is dat uiteraard ook geen probleem, de koffie staat klaar!

Naast de digitale drukkerij en grafische afwerking hebben we ook alle technieken op het gebied van sign in huis. In ons pand aan de Huygensweg 12 printen we onder andere met solvent-, sublimatie- en UV-printers. We verwerken producten zoals (full color) belettering, posters, vlaggen, banieren, spandoeken, reclameborden, displays en bannersystemen. Al deze producten worden volautomatisch contour gesneden op een Zünd snij- freestafel. In onze showroom vindt u alle soorten werk- en vrijetijdskleding die wij graag voor u voorzien van bedrukking. Dagelijks worden auto's aangeleverd om te voorzien van belettering en staan we ook graag voor u klaar als het gaat om fotoproducten. Zoals het printen op dibond, forex, acrylaat, falconboard of canvas.