Bel +31 (0)73 54 751 74 (ma/do: 8:00 tot 18.00 uur - vr: 8:00 tot 17.00 uur)

Vacature

TMB Image Center B.V., is een grafisch bedrijf als geen ander!

Naast de grootste digitale drukkerij van Nederland beschikken we ook over een binderij en een Signbedrijf. We zijn gevestigd in Schijndel en momenteel op zoek naar personeel. Zie hieronder de vacature omschrijving.

Wij zijn al jaren thuis op het gebied van digitaal drukwerk, grafische afwerking, belettering, signing en alle vormen van visuele communicatie. We beschikken binnenshuis over een eigen dtp-studio, digitale drukkerij, complete binderij en gigantische signafdeling. We zijn hierdoor in staat onze klanten op elk moment van fullservice te voorzien. We werken met digitale persen van HP Indigo (2x Indigo 12000), solvent-, sublimatie-, en UV-printers. Uiteraard hebben we ook alle apparatuur voor de afwerking in huis zoals Zünd snij- en freestafel, snijmachines, vergaarmachine, ponsmachines, bindmachines en lasapparatuur, snijplotters, kledingpersen, lamineermachines, ringenpersen enz.


Gezocht: Ervaren HP Indigo drukker

Per direct hebben wij ter versterking van ons team en door uitbreiding van het machinepark ruimte voor een fulltime HP Indigo drukker.

Wil jij werken bij een full service grafisch productiebedrijf met een state of the art machinepark? Voel jij je thuis binnen een kleine organisatie met korte en directe lijnen en schrik je ook niet van direct contact met de klant?

Kun je vervolgens ook een bewezen staat van dienst op de HP Indigo drukpersen aan ons tonen? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Het drukken en in het bijzonder het digitale drukproces is voor jou een passie, je bent stress bestendig, kunt tien dingen tegelijk, houd overzicht en neemt de juiste beslissingen op cruciale punten in het drukproces. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en zet net als wij graag net dat ene stapje meer. Je bent nieuwsgierig en leergierig en weet graag alles over “jouw machine” het is je missie om de regel “kan niet, bestaat niet” aan onze drukpersen te verwezenlijken.

We zoeken een pro-actieve en ervaren HP Indigo drukker die onze persen als de zijne ziet, kleurkennis, technisch inzicht, op zowel mechanisch vlak (storingen, problemen en onderhoud) als ook in het voorbereidende proces (pre-press, impositie, bestandscontrole en personalisatie) zijn voor jou gesneden koek en vertrouwde werkzaamheden.

Ben jij die HP Indigo drukker met een bewezen staat van dienst (minimaal 3 jaar ervaring is een pre, certificering een must), ben jij diegene die meerdere orders tegelijkertijd foutloos kan verwerken en de uptime van de pers zo hoog mogelijk kan houden? Ben je nauwkeurig en netjes, en bereid je voor meer dan de volle 100% in te zetten?Ben je tussen de 25 en 45 jaar jong en neem je graag de verantwoordelijkheid voor een correcte verwerking van onze orders? Woon je in of rond de regio Schijndel? Dan ben jij wellicht die stressbestendige duizendpoot die wij zoeken!

Dit zijn hoofdzakelijk de werkzaamheden van je toekomstige functie:

–Drukken aan de HP Indigo persen (HP Indigo 12000)
-Onderhoudswerkzaamheden verrichten en oplossen van storingen aan de HP Indigo persen
–Voorbereiding van alle digitale bestanden (inslagschema’s, pdf generatie, personalisering enz.)
–Afwerking van alle grafische producten (lamineren, snijden, rillen, vouwen, couverteren, wire-O binden, garenloos binden, rondhoeken, lijmen enz.

Wij bieden!
– een prettige werksfeer binnen een snel groeiende organisatie
– een leuk team om mee samen te werken, waarin korte lijnen en directe communicatie zorg dragen voor het snel kunnen schakelen, heldere communicatie is daarbij het uitgangspunt
– goede arbeidsvoorwaarden
– het allernieuwste machinepark en alle printtechnieken in huis, ook XXL en Signing
– salarisindicatie afhankelijk van ervaring, je leeftijd en conform de CAO.

Kun jij je vinden in deze vacature en ben jij die HP Indigo drukker die op zoek is naar deze uitdaging?

Mail dan jou motivatie, cv, referenties en/of portfolio naar: mark@tmb.nl

Ook bij vragen mag je uiteraard contact met ons opnemen.

Wij kijken uit naar je reactie!