Bel +31 (0)73 54 751 74 (ma/do: 8:00 tot 18.00 uur - vr: 8:00 tot 17.00 uur)

Vacature

TMB Image Center B.V., is een grafisch bedrijf als geen ander!

Naast de grootste digitale drukkerij van Nederland beschikken we ook over een binderij en een Signbedrijf. We zijn gevestigd in Schijndel en op zoek naar personeel.  
Wij zijn al jaren thuis op het gebied van digitaal drukwerk, grafische afwerking, belettering, signing en alle vormen van visuele communicatie. We beschikken binnenshuis over een eigen dtp-studio, digitale drukkerij, complete binderij en gigantische signafdeling. We zijn hierdoor in staat onze klanten op elk moment van fullservice te voorzien. We werken met digitale persen van HP Indigo (2x Indigo 12000), solvent-, sublimatie-, en UV-printers. Uiteraard hebben we ook alle apparatuur voor de afwerking in huis zoals Zünd snij- en freestafel, snijmachines, vergaarmachine, ponsmachines, bindmachines en lasapparatuur, snijplotters, kledingpersen, lamineermachines, ringenpersen enz.

1. Ontwerp, Technisch DTP en Allround medewerker bij TMB Image Center

Als allround medewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor de verwerking van allerlei opdrachten op alle afdelingen.

Je voornaamste taken zijn:
- Correcties doorvoeren in bestaande documenten;
- Ontwerp huisstijl, flyers, brochures en andere grafische uitingen;
- Aansturen Zünd snijtafel;
- Grafische afwerking zoals lijmen, nieten, plastificeren, aanbrengen wobbler/piccolo, boren enz.;
- Kwaliteitscontrole;
- Sealen, krimpen, banderen en verpakken;
- Aanmelden en verzenden van pakketten en pallets;

Profiel kandidaat
- Opleidingsniveau op minimaal VMBO niveau
- Relevante werkervaring in de grafische branche;
- Passie voor drukwerk en oog voor detail;
- Goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent flexibel en toont initiatief;
- Meedenken in procesverbeteringen bij een bedrijf dat volop in ontwikkeling is;
- Je kan goed met deadlines en werkdruk omgaan;
- Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;
- In het bezit van rijbewijs B;
- Computervaardig op het gebied van Adobe Illustrator, Indesign, Office en eventueel Corel Draw;

Tijdsduur
Je komt in aanmerking voor een rechtstreeks dienstverband op basis van minimaal 24 uur per week.

Bijzonderheden
Arbeidsvoorwaarden conform grafimedia cao.

2. Signmaker ter ondersteuning van onze afdeling “Sign en belettering” voor 40 uur per week.

Functieomschrijving
Signmaker binnen TMB houdt in dat je het proces van begin tot eind beheerst. Van het klaar maken van documenten, printen (solvent, UV en sublimatie), snijden (Roland snijplotters), pellen, appliceren tot het werkelijk aanbrengen van belettering op borden, auto's, bedrijfspanden en aanbrengen van logo's op kleding. Je bent accuraat, werkt snel, vakkundig en strak georganiseerd. Je haalt er veel voldoening uit om onze klanten in de watten te leggen, maar bent waanzinnig scherp op het gebied van kwaliteit.

Profiel
Van een TMB-medewerker verwachten we wat. Je bent een voorbeeld voor je collega’s, kan goed zelfstandig werken, hebt verantwoordelijkheid en de drive om te presteren daarnaast ben je een echte teamplayer. Jouw motto: samen maken we TMB sterk, terwijl je tegelijkertijd zelf je verantwoordelijkheden neemt. Door middel van een proactieve werkhouding, die altijd in dienst van de klant en het bedrijf staat, ben je in staat voor onze klanten de ideale partner te zijn. Je bent creatief op het gebied van efficiëntie en uitvoering. Daarnaast beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en ben je fulltime beschikbaar. Uiteraard bezit je ruime kennis en ervaring op het gebied van beletteringen. Eventueel beschik je ook nog over enige ervaring met DTP werkzaamheden. Kortom: als je bereid bent alles uit je carrière te halen en open staat voor veranderingen en je niet je werk maar “voor erbij” hebt dan nodigen wij je van harte uit te reageren!

Wat hebben wij te bieden?
Naast een salaris dat afhankelijk is van ervaring en vaardigheden heb je recht op 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling. Daarnaast bieden wij een goede werksfeer met de leukste collega’s, wat zich bijvoorbeeld uit in een gezamenlijke lunch met het hele team. Kunnen wij binnenkort als signmaker op je rekenen?

Procedure
We nodigen je graag uit om te solliciteren. We horen graag waarom jij voor TMB wilt werken en waarom je denkt geschikt te zijn voor deze functie en uiteraard ontvangen we graag jouw CV. Daarnaast zien we graag dat je de moeite hebt genomen om je te verdiepen in ons bedrijf. Verras ons!

Heb je interesse in 1 van bovenstaande functies: sollicitaties kun je richten aan Mark Beekmans via email (mark@tmb.nl)